Despre albirea dintilor acasa

Despre albirea dintilor acasa

Stiti cum e cu descrierea personajelor principale prin povesti si filme, nu? Piele alba ca laptele, buze rosii ca focul, dinti albi ca… lamaia?! Pai asa nu merge. Zambetul unei persoane spune multe despre ea, si de asemenea un zambet frumos si sanatos deschide multe usi.

Pregatiti? Ok, atunci scoateti cojile de banana, bicarbonatul de sodiu, zeama de lamaie si capsunile, pentru ca azi vorbim despre albirea dintilor acasa. Acum puneti-le deoparte pentru ca azi nu vorbim despre trucuri babesti care sunt in 90% din cazuri complet nefolositoare ( le-am incercat, vorbesc din experienta), ci despre benzile speciale pentru albirea dintilor de la Crest.

Mereu mi-am dorit sa am un zambet stralucitor, insa oricat de multe trucuri am incercat, si aici discutam despre periatul dintilor cu bicarbonat ( si acum simt cum ma zgarie pe creier ideea), nu stiu ce pasta cu capsuni si zeama de lamaie sau alte altfel de leacuri de pe vremea parintilor nostri, niciodata nu ajungeam la un rezultat satisfacator. Astfel, urmatorul pas pe care l-am facut a fost sa ma informez despre albirea dintilor intr-un cabinet stomatologic, insa pretul deloc mic m-a facut sa ma razgandesc pentru moment.

Singura varianta care mai exista a fost sa incerc benzi cu gel pentru albirea dintilor acasa, insa din nou, multe firme, multe alegeri. M-am oprit insa la un brand foarte laudat de bloggerii din strainatate, si anume Crest. Insa astfel de produse nu le gasesti la orice colt de strada, si nici nu ma tenta ideea de a mi le comanda din strainatate, sau mai rau, sa le comand de pe un site obscur care sa imi trimita cine stie ce bazaconie care sa imi distruga smaltul dintilor.

Astfel, dupa un lung sir de cautari si intrebari in stanga si in dreapta, am ajuns la siteul “albirea-dintilor.com“, unde am avut placerea de a descoperi produse intr-adevar originale si care nu mi-au distrus in niciun fel dintii ( si vorbim aici de 3 ani de cand le folosesc)Crest Whitening

Acum sa discutam despre produs in sine. In primul rand, primul plus este ca le puteti comanda atat la cutie, care contine un numar variabil de benzi, cat si la plic, util pentru o singura folosire. Sugestia mea este sa incercati mai intai un plic, sa vedeti daca aveti reactii mai putin placute la acest produs sau nu ( dureri, sensibilitate, etc) iar apoi daca va simtiti comod, sa va comandati o intreaga cutie.

Eu am incercat atat Crest 3D Professional Effects, cat si Crest Supreme Professional, si amandoua m-au incantat. dsc_1045

Un plic este util pentru o singura folosire, continand o banda pentru dintii de sus si una pentru cei de jos. Cum le folosim? Cred ca v-ati dat deja seama: desfacem un plic si lipim benzile cu gel pe suprafata dintilor, avand grija sa acoperim in intregime dintele, insa fara sa atingem prea mult gingia, dupa care lasam produsul sa actioneze cat scrie in instructiuni si dupa ce il indepartam periem dintii si clatim pentru a scapa de excesul de gel ce a ramas pe ei. Nimic mai simplu. Ce-i drept, va fi putin mai complicat sa vorbiti cu cei din jur ( poate asa le dati motiv iubitului sa vi le ofere cadou de dragobete)  sau sa mancati, beti, insa nu imposibil, si in plus, ce nu facem noi, femeile pentru a fi frumoase? O jumatate de ora- o ora cu aceste benzi nu inseamna un capat de lume.

Cat despre rezultate, acestea se vad de la prima folosire, iar dupa 1-2 saptamani de folosire, dintii mei s-au albit cu cel putin 3-4 nuante. De ultima oara cand am folosit aceste benzi a trecut un an, si culoarea dintilor nu s-a modificat aproape deloc ( si aici discutam despre o bautoare avida de cafea si pana saptamana trecuta, si de cola).

Exista insa si unele parti mai proaste. In primul rand, pretul este unul nu tocmai accesibil pentru oricine, un plic pornind de la 19 lei, si benzile Supreme Professional ajungand la 450 lei cutia cu 42 de plicuri.

In al doilea rand, unele persoane pot dezvolta inca de la prima folosire o sensibilitate destul de mare. Personal, dupa primele 4-5 plicuri folosite, am dezvoltat o sensibilitate a dintilor,caz in care am facut pauza o zi si apoi am reluat. Aceasta  sensibilitate  insa a disparut dupa ce am terminat tratamentul.De asemenea, daca il lasati pe gingie, veti ajunge sa aveti gingiile decolorate pentru urmatoarele ore. Nimic de speriat totusi.

Mai multe minusuri nici sa vreau si nu mai pot aduce, intrucat sunt foarte multumita de aceste produse care pentru mine si-au facut foarte bine treaba. Prin urmare, vi le recomand cu caldura.Despre albirea dintilor acasadsc_1047