Red Angus Steakhouse, sau cum aduci America in Romania

Dupa experienta mai putin satisfacatoare de la Baz Bistro, ne-am zis ca nu poate trece luna februarie fara un burger ca la carte si nu stiu cum se face ca intr-o zi, trecand prin centrul vechi, am ajuns in fata unui local de care am auzit in trecut, dar caruia nu apucasem sa ii trec pragul, si anume Red Angus Steakhouse.

Daca ar fi sa il compar cu un alt local din Bucuresti, prima data cand am intrat pe usa, nu m-am gandit decat la Hard Rock Cafe. Decorul este unul ce parca te duce cu gandul la steakhouse-urile tipice din SUA, facut cu bun gust, cu elemente ce amintesc de anii 50, inclusiv un Jukebox, ce mi-a atras imediat atentia. Locul este unul cozy, lumini difuze, muzica buna, alea alea, adica un loc intim, unde poti petrece clipe frumoase alaturi de grupul tau de prieteni.Red Angus Steakhouse

Imediat ce am intrat, am fost intampinati foarte politicos si condusi catre masa noastra. Personalul din nou, il aseman cu cel de la Hard Rock Cafe, ba chiar unii chelneri, printre care si cel care ne-a servit pe noi, au un simt al umorului mai dezvoltat decat cei de la Hard Rock. Prin urmare, personalul a fost unul foarte calduros, politicos, astfel ca ne-a lasat un zambet pe buze de fiecare data cand ajungea pe la masa noastra. Felicitarile mele, aveti nota 10 la acest capitol.

Si sa trecem la lucrurile importante: mancarea. Dupa cum ati citit deja din introducere, am comandat iar… vesnicii burgeri, mai exact, un ALL IN DOUBLE BURGER si un SMOKEY BBQ BACON BURGER. Big names, big expectation. Si doamne, ce le-a implinit. Burgerii au fost facuti cum i-am cerut, medium spre well done, si au fost absolut deliciosi. Carnea foarte foarte suculenta, frageda dar care sa nu se destrame cum musti din burger, proportia paine-carne- topinguri a fost perfecta, topingurile fiind prezente din plin. Nicio secunda nu am simtit ca burgerul ar fi uscat sau chifla veche. Burgerii veneau acompaniati si de cartofi wedges, putin cam nesarati pentru gustul meu, dar e mai bine asa decat sa te trezesti cu o portie de cartofi pe care nu ii poti manca, si de ketchup( cel mai probabil din comert).Cartofi si Burgeri

Pana sa vina burgerii, am fost serviti cu un fel de bruschete ( nu stiu cum altfel sa le spun) si un dip de ulei de masline si otet balsamic. Clap, Clap, nu ni s-a mai intamplat asa ceva pana acum. Comanda a ajuns la noi din momentul in care am dat.o, in 15 minute.Burgeri si cartofi

Localul este, dupa cum ii spune si numele, mai mult un steakhouse, ceea ce inseamna ca specialitatea lor sunt fripturile, ceea ce se vede si din meniu, intrucat are in jur de 10 tipuri, in timp ce la capitolul burgeri, din pacate exista doar 4 tipuri, 3 cu carne de vita si 1 cu carne de peste, in schimb ai posibilitatea de a-ti creea singur burgerul perfect pentru tine prin comandarea unui burger clasic la care poti adauga pana la 4 topinguri diferite, de la bacon la ou prajit.

Burgerii au preturi ce variaza intre 29 de lei, cel clasic, si pana la 48 de lei, dublu cheeseburger-ul.

Prin urmare, va recomand sa incercati si voi acest local, pe care la capitolul burgeri, l-as compara lejer cu Hard Rock Cafe sau Vivo. In speranta ca v-am facut pofta, spor la burgerit!

Lasă un comentariu