Au cei de la “Burgeri si scoici” cei mai buni burgeri din oras?

Pai doar asa se lauda, nu? Si deja probabil stiti ca mi-am facut o ambitie din a gasi cel mai bun burger din Bucuresti. Prin urmare, cand mergi frumos prin centrul vechi cu o foame de lup dupa o zi lunga si vezi un panou mare pe care scrie “Cei mai buni burgeri din oras”, ce faci? Intri, normal, si astepti entuziasmat pana iti aduce ospatarul minunatia.

La Burgeri si Scoici am mai avut o tentativa sa mancam, insa din momentul in care ne-am asezat la masa au trecut 10 minute pe ceas fara ca cineva sa ne aduca un meniu, desi cineva ne-a condus la masa, si nici plin pana la refuz nu era.  Prin urmare, in acea zi ne-am ridicat de la masa si am plecat catre restaurante mai ospitaliere. Insa, de data aceasta am intrat cu ideea de a nu pleca pana burta mea nu este plina. Din fericire pentru noi, insa, meniurile au ajuns foarte repede, la fel ni s-a luat si comanda si ca sa vezi, si mancarea a ajuns la fel de repede la noi. Putin cam prea repede, daca e sa ma intrebi, insa am inteles in scurt timp de ce.

Cu ce sa incepem? Cu o prima dezamagire, zic: burgerii au ajuns.. cel mult calii.. calduti, de parca erau facuti cu ceva vreme in avans. Sa zicem ca as trece cu vederea asta, avand in vedere ca poate erau pregatiti in caz ca venea un val prea mare de oameni( desi intr-o zi de marti.. nu prea e de inteles, dar in fine). Iar servirea a fost rapida, deci macar nu ne-am uscat de foame pana sa ne primim mancarea.

Insa, ce a urmat nu prea a avut scuza. Prima la mana: chifla multa prea faramicioasa. Inteleg moda cu chiflele artizanale si etc, dar totusi, decat sa iasa ceva ce nu poti nici sa tii in maini ca ti se dezintegreaza, mai degraba bagi domnule e-uri in painea aia pana zici ca musti dintr-un nor.Au cei de la “Burgeri si scoici” ce mai buni burgeri?

Carnea… gustoasa, foarte bine asezonata, insa am 2 mari probleme cu ea: nu ne-a intrebat nimeni cum sa fie, daca vreau sa fie mai in sange sau usor carbonizata. Prin urmare, ne-a venit medium spre well done. Si a doua la mana: cam multe zgarciuri, domnule. Zau, pentru o carne ce se lauda a fi de calitate extra-super-mega-superioara, a avut mult prea multe zgarciuri si mult prea asemanatoare cu o guma de mestecat. In rest, nimic de comentat. Raportul carne-chifla-sosuri a fost unul bun, la fel si cu restul ingredientelor din burger.

Cartofii, sunt si aia o alta poveste: intr-adevar, se vede ca sunt cartofi facuti in casa, si nu din aceia congelati luati la bax din selgros. Insa asezonarea a fost una nu prea stralucita. Prin urmare, au fost pur si simplu niste cartofi banali, asezonati cu sare, piper si o mana de patrunjel care iti zbura de pe platou peste tot prin aer.

In meniu sunt cam 5 tipuri de burgeri, ce cuprind atat variante pentru cu peste cat si cu pui pe langa deja renumitii burgeri cu vita. Din pacate, insa, locatia lasa de dorit. Inauntru nu stiu cum este insa afara era un tablou debusolant. Mese care se clatina, canapele mizerabile de iti era si oarecum greata sa te asezi pe ele.

Despre scoici nu as sti ce sa va spun, pentru ca nu le-am incercat, insa ( si sper de data aceasta sa nu ma insel) pentru un local care se foloseste de numele domnului Scarlatescu, este o mare dezamagire. Si acum vorbesc din punctul de vedere al unui simplu consumator care a incercat burgeri de 10 ori mai buni in alte parti, si nu din punctul de vedere al unui masterchef. Prin urmare, va recomand sa alegeti alt local daca ceea ce cautati este un burger bun. Voi ati incercat burgerii de la “Burgeri si scoici”? Cum vi s-au parut?

Lasă un comentariu