Midi summer dress

Mare, soare, zile lungi, plimbari si mai lungi si.. caldura. Multa multa caldura. Si cum luna august si-a facut simtita prezenta inca din prima zi, bineinteles ca pantalonii lungi si straturile inutile de haine ies din discutie.

Si cum saptamana trecuta tocmai ce am fost la Roma, unde temperaturile (si peisajele) le bat pe cele din Bucuresti, nu se putea sa nu realizez un mic photoshoot si sa impusc doi iepuri dintr-o singura lovitura.

Prin urmare, pentru aceste zile calduroase in care tot ce vrei sa faci este sa tragi rapid pe tine o haina si sa iesi pe usa, dar sa ramai  in trenduri in acelasi timp, alegerea ideala este o rochita midi cu … “spaghetti straps”  ( pai cum, merg in italia si nu aduc mancarea lor in discutie?!), intr-o culoare deschisa, un baby blue atat de des intalnit in magazine in acest sezon. Pe aceasta am accesorizat-o cu o gentuta beige cu broderie  cu model floral de la stradivarius ( de care s-ar parea ca ma desprind cu greu in ultimele zile) si o bratara pandora… simplu si la obiect.

Si cum strazile romei sunt inguste si pline de piatra cubica, iar entuziasmul nostru pentru a vedea cat mai multe cat mai repede foarte mare, tocurile ascutite nici macar nu apar pe lista mea de prioritati, dar cum o rochie midi cere o pereche de pantofi cu toc, alegerea ideala pentru mine a fost o pereche de sandale din piele cu toc cat se poate de gros si stabil.

Ma voi opri aici dar nu inainte de a va lasa mai jos cateva cadre cu aceasta tinuta. May your weekend be long and prosperous!

Rochie: H&M

Pantofi: Koton

Geanta: Stradivarius