Surprize Surprize… moldavian style

Anunț de interes general.

Ce vreau să zic prin acest titlu? Păi dragă cititor/ cititoare, prin asta vreau să anunț oficial că m-am lansat pe piața muzicală! Glumesc… dar totuși, mi-am făcut cont pe youtube. Ba chiar mai mult, m-am chinuit și am încărcat pe el un clip modic de numa’ 20 de minute, în care fac o scurtă prezentare a acestei persoane pe care o aveți acum în față (figurat vorbind, bineînteles), și am răspuns la câteva dintre întrebările pe care mulți dintre voi ați binevoit să mi le lăsați, la cererea mea, bineînțeles <3

Prin urmare, sper să vă placă ce am încropit eu aici, și să îmi fiți alături în acest drum pe care tocmai m-am decis să îl urmez. Dacă aveți vreo temă pe care v-ați dori să o discut, aștept să vă aud sugestia cu nerabdare iar dacă aveți din nou, sfaturi și nemulțumiri, le aștept și pe acelea (nu cu aceeași nerăbdare dar cu siguranță cu aceeași curiozitate:)) )

Până data viitoare, spor la vizionat <3

P.S. Dacă vă place ce am început eu pe Youtube, vă aștept cu un subscribe, pentru a fi atenționați când mai postez ceva nou. Show me some love! V-am pupat!