Back to school ootd

Vine școala, bine-mi pare… not. Da, sigur, încep ultimul an de facultate, ar trebui să fiu un glob de fericire și zâmbete, însă singurul lucru care îmi vine în minte este acela că vara tocmai s-a terminat și trebuie să revenim la programul obișnuit de muncă.

Și cum s-ar părea că de câteva zile vremea rea și-a intrat rapid în drepturi, iar rochițele vaporoase și bluzele fără mâneci nu mai sunt o opțiune, am ales ca printre halate și scrub-uri (nu cele de corp, ci costumele chirurgicale), să port pentru ultima dată în prima zi de școală din viața mea…. o cămașă.

Însă cum o cămașă simpă și banală nu mă caracterizează, am ales să adopt acel trend al verii care încă rămâne în tendințe și toamna aceasta, și anume cămașa destructurată. Mai exact, am ales o cămașă petrecută, foarte comodă dar care oferă, însă, un aer sofisticat și elegant oricărei ținute

Drept dovadă, am aruncat pe mine în partea de jos o pereche de blugi, și uite, totuși, că echilibrul nu este stricat. Și cum nu există toamnă fără botine, nu puteam să nu încalț o pereche de botine de piele întoarsă, negre, foarte comfortabile, cu bot ascuțit, cum prea bine știm că se poartă în această perioadă.

Și cum nu se putea ca toamna aceasta să  o începem cu stângul, o să vă spun și o parte care îmi place, și anume layering-ul. Prin urmare, dacă sunteți puțin înfrigurați, cum sunt eu zilele acestea, aruncați rapid pe voi un trench, sau mai bine, o geacă de piele, care să constrasteze cu cămașa elegantă, și ieșiți pe ușă.  Ah da, și să nu uităm când ieșim cheile, portofelul și bineînțeles: geanta, cea aleasă de mine fiind una medie, bine compartimentată, pentru a-mi găsi cu ușurință pixul, șervețelele sau alte lucruri utile ( not… să fim serioși, nu am niciodată ceva util în geantă but still… it’s pretty).

Bonus, asortezi cu această ținută un parfum puternic, elegant și senzual precum cel de la Laurent Mazzone Sensual& Decadent Extrait (pe care îl găsiți în magazinul Obsentum din aeroport Băneasa) și cu siguranță nu vei trece neobservată.

Mai în glumă, mai în serios, totuși, această toamnă se anunță a fi una plină de trenduri și evenimente. Prin urmare, voi ce alegeți să purtați în toamna asta.. la școală și nu numai?

Jeans, Botine, Camasa, Geanta: H&M
Geaca: Mango

Ruj: Melkior matte stain, nuanta sexy