Hard Rock Cafe,La Hard Rock cafe am fost pentru prima oara acum 3 ani, cand m-am mutat in Bucuresti, si de atunci acest restaurant a ramas blocat in lista mea de favorite. Daca ar fi sa aleg un burger care sa ii concureze celui de la Vivo Fusion Bar, acela ar fi cel de la Hard Rock Cafe.

Prima oara cand am mancat burgerii lor, am nimerit fix de ziua restaurantului, prin iunie, si pe langa portiile indestulatoare, am primit si un desert din partea casei. Ca si desert, am ales un cheesecake cu oreo si un brownie cu inghetata ( care este o portie atat de mare incat nu cred ca e fizic posibil pentru un singur om sa o termine, de aceea va sugerez sa o impartiti cu cineva ), amandoua dementiale. La acea vreme, fiind si turul burgerilor, am incercat, daca tin bine minte, un Greek Burger, cu branza feta si un Burger Las Vegas, ambii deliciosi.

Ultima oara cand am mers, ne-am decis sa ii incercam si pe cei prezenti constant in meniu, si astfel am comandat un Mushroom & Swiss burger si un California Burger. Burgerii au venit cu cartofi prajiti si un sos picant. Primul lucru care ne-a surprins placut a fost faptul ca ospatarul ne-a intrebat cum dorim sa fie burgerii si ne-a dat chiar si sugestii in acest sens, lucru care la Hashtag, Switch.eat sau Vivo, nu s-a intamplat.

De ce alegem sa mancam burgeri la Hard Rock Cafe

Burgerii au venit exact cum i-am comandat (medium spre well done, pentru ca nu imi place sangele in mancarea mea). Carnea era foarte suculenta, si de asemenea, proportia de carne din burger era mare, si domina burgerul, insa nu intr-un sens rau ( posibil sa fie iubitoarea de carne din mine care vorbeste acum). Chifla era proaspata, nu se faramita, foarte gustoasa si ea, rumenita in unt, iar topingurile completau la perfectie burgerii. Cartofii au fost de asemenea foarte gustosi, crocanti in exterior si pufosi in interior.

Restaurantul primeste foarte multe puncte la amenajare, peretii fiind plini de diverse obiecte/ discuri de platina/argint etc ale unor cantareti precum Elvis, Kravitz si multi altii, iar pe fundal se aud, dupa cum ii spune si numele, melodii din varii stiluri de rock. Ar trebui sa treceti pe acolo macar pentru a vedea restaurantul , care este unic in Bucuresti, sau chiar in toata tara. Personal, as putea pierde ore intregi in acest loc, fara sa ma plictisesc, in special daca ai si companie buna.

Si mai multe plusuri primeste la capitolul servire. Inca de la intrare esti primit cu zambetul pe buze si condus personal la masa. Chelnerii sunt foarte politicosi, se intereseaza mereu daca ai nevoie de ceva sau daca mancarea este cum ti-ai dorit (insa fara a fi agasanti), si ceea ce mi-a placut cel mai mult, este ca nu trebuie sa astepti jumatate de ora si sa ajungi sa faci ca un politist de circulatie pentru a te baga un chelner in seama. Comanda ne-a fost luata in primele 5 minute de la sosire, iar burgerii au venit in nici 10 minute cred, chiar daca localul nu era tocmai gol.

Singurul minus (oarecum), sunt preturile, fiind in jur de 50 de lei burgerul, insa portiile sunt foarte mari si nu exista sanse sa nu te saturi din el. Cocktailurile sunt de asemeni, ceva mai scumpe, in jur de 32-33 lei, dar luand in considerare servirea impecabila ( pe care nu am mai vazut-o pana acum in alt restaurant/bar/cafenea din Bucuresti) si ambianta, preturile se explica.De ce alegem sa mancam burgeri la Hard Rock Cafe

Prin urmare, daca doriti sa aveti parte de o experienta culinara unica, va recomandam cu drag sa vizitati Hard Rock Cafe.