Too Faced Grande Hotel Cafe

Too Faced Grande Hotel Cafe

Too Faced Grande Hotel CafeToo Faced Grande Hotel Cafe – Nu se putea sa vina Craciunul si cei de la Too Faced sa nu scoata o colectie festiva. Desi a aparut in magazinele Sephora de pe 15 noiembrie si probabil am trecut pe langa ea de zeci de ori, nu am stat pana zilele trecute sa ma uit atent la ea, in principiu pentru ca sunt mai degraba fan Urban Decay, Too Faced fiind o firma putin prea girly pentru mine. Insa, sarind peste preconceptii, zilele trecute am pornit in cautare de cadouri de craciun pentru cei apropiati si mi-a sarit in ochi setul Grande Hotel Cafe.

L-am studiat, mi-am facut calculele si m-am decis ca e musai ca Mosu sa mi-l puna sub brad anul asta.. chit ca vrea sa nu. Astfel s-a facut ca vineri, sub brad m-am trezit cu acest minunat cadou.

Ce este de spus despre acest set? El este format din 3 minipalete, fiecare continand 6 farduri si un blush, carora li se alatura un rimel Better than sex, in varianta mini. Dupa cum deja ne-au obisnuit, paletele, ce poarta numele de Gingerbread Cookie, Peppermint Mocha si Eggnog Latte, au mirosuri specifice, delicioase, de scortisoara, eggnog si peppermint.

Această prezentare necesită JavaScript.

Toate cele 3 palete au culori vibrante, pigmentate ( cu cateva exceptii) cremoase si care se blenduiesc foarte usor. Fiecare paleta are circa 4 culori sidefate/cu sclipici si 2 culori mate. Ceea ce tin insa sa mentionez este ca acele culori mate, in special cele deschise, si anume: ginger cream din paleta Gingerbread cookie:

Această prezentare necesită JavaScript.

, Candy Cane, un roz pudrat din paleta Peppermint Mocha:

Această prezentare necesită JavaScript.

si Frosty Nog, din paleta Eggnog Latte:

Această prezentare necesită JavaScript.

care lasa putin de dorit la capitolul pigmentare. De asemenea, dazamagitoare din paleta Eggnog Latte este si nuanta Eggnog latte, care are o consistenta foarte uscata, prafoasa si mai deloc pigmentata ( cu exceptia sclipiciului).

Celelalte culori sunt, insa, extraordinare, iti atrag privirea si exceleaza la capitolul pigmentare, fiind perfecte pentru machiajul pentru noaptea dintre ani sau pentru sarbatori. Pentru un machiaj de zi cu zi, insa, nu le-as recomanda neaparat.

Ca si pret, le gasim la 212 lei, un pret foarte bun, avand in vedere ca o paleta too faced chocolate cu 16 culori costa 207 lei. Too Faced Grande Hotel Cafe

Ceea ce imi place foarte mult este si faptul ca fiecare paletica in parte o poti oferi cadou unei persoane, acestea avand pe spate un chenar in care poti trece numele celei careia vrei sa ii oferi acest cadou, si numele tau.dsc_0296

Prin urmare, daca vreti sa faceti un cadou de efect uneia sau mai multor persoane, cu siguranta puteti cumpara acest set, si nu veti fi dezamagite, sau puteti face ca mine, si sa le pastrati pentru voi, aceste palete fiind un must pentru un machiaj festiv. Merry Shopping!