Too Faced Born this way concelear

Noptile nedormite, cafeaua, mancatul pe fuga si dieta nesanatoasa duc in principiu la aparitia acelor bijuterii in jurul ochilor numite cearcane… sau daca esti la fel de norocoasa ca mine, mama natura te-a inzestrat cu aceste lucruri din nastere, caz in care le zicem ereditare. Pe langa cearcane, toate aceste obiceiuri nesanatoase duc si la probleme ale tenului precum acneea si prin urmare, ajungem sa ne confruntam cu semnele lasate de ea.

Too Faced Born this way concelear

Si uneori, pentru a acoperi aceste imperfectiuni nu este suficienta doar folosirea unui fond de ten, astfel, apelam la anticearcan/corector. Astfel, am pornit in cautarea unui anticearcan care sa se potriveasca cu tenul meu, iar primul pe care l-am avut in minte, avand in vedere de cate lucruri bune am auzit despre marca, a fost Born this way concelear de la Too faced.

Too Faced Born this way concelear

Acesta vine intr-un recipient din sticla, rezistent, si cu un applicator destul de rigid care te ajuta sa il aplici exact unde ai nevoie. Ca si consistenta, aceasta este una lichida, usoara, in sensul ca nu il simti pe ten, insa, din cauza ca este atat de lichid, acoperirea este si ea in concordanta, medie spre mare, as spune eu, depinzand cu ce il  blenduiesti : cu buretelul de machiaj ajungi la o acoperire medie iar daca te folosesti de degete ( atentie, foarte bine spalate mainile inainte, ca doar nu vrem sa mai adaugam un set de acnee la semnele deja existente) acoperire mai mare.

Too Faced Born this way concelear

Ca si anticearcan, ceea ce am observat este ca aplicarea este una usoara, consistenta una foarte buna pentru zona ochilor, si se intinde uniform. Nu se agata de zonele uscate. Insa, desi acest anticearcan spune ca este produs special pentru a ascunde si liniile fine, din cat l-am folosit eu, mi-am dat seama ca acest lucru nu este adevarat, sub ochi strangandu-se din primele 2 minute daca nu il setam imediat cu o pudra.

Ca si corector pentru semne, insa, rezista foarte bine pe ten toata ziua,  iar acoperirea o puteti imbunatati prin aplicarea mai multor straturi, aceasta fiind principal intrebuintare a lui pentru mine.

Prin urmare, este un anticearcan potrivit pentru tenul uscat, foarte usor, ce lasa un aspect luminous tenului, este un produs foarte bun insa nu il vad ca pe un produs minune care iti face tenul sa arate perfect. Se gaseste in magazinele sephora, bineinteles, la pretul de  122 lei, si vine in 6 nuante, de la very fair la medium tan, astfel ca daca nu sunteti o adepta a statului la solar prea mult, va veti gasi cu siguranta o nunata potrivita pentru voi.