Celebook, un cadou personalizat

Celebook, un cadou personalizat

De cate ori nu am fost in pana de idei? Stiti voi povestea, vine o aniversare, o zi ceva mai speciala, Craciunul, Pastele, Hanuka sau alte astfel de sarbatori si observi ca nu ai nici cea mai vaga idee ce cadou sa ii iei unei persoane apropiate, mai speciale sau pur si simplu unui prieten. Si stiu ca pe internet exista un milion de astfel de idei, unele mai bune, altele mai putin inspirate, sa zicem (C’mon people, oare mama voastra nu s-a saturat de vesnica pijama/halat/set de gel de dus si deodorant?) insa astazi eu as vrea sa va arat ca exista totusi si un cadou care sa imbine partea simbolica cu cea practica. V-am facut curiosi?
Cred ca de cand ma stiu, am fost genul de persoana care vrea sa vada utilitatea in cadouri, dar cu toate astea, vreau si ca in momentul in care ma uit la respectivul obiect, sa se trezeasca in mine macar un sentiment de “aww, stiu de la cine e asta”. Iar pe de alta parte, una dintre marile mele pasiuni este fotografia, si cu toate acestea, nu apuc sa ma uit aproape niciodata pe pozele facute intr-o calatorie. Practic le pun pe un hard extern si uita Dumnezeu de ele acolo. Daca mai adaugam la asta si partea usor nostalgica, scoatem din ecuatie cam o singura varianta de cadou ce mi-ar placea, si anume, o fotocarte, iar cei de la Celebook sunt pentru mine numarul 1 la acest capitol. De ce zic asta? Pai o sa va las mai jos cateva poze ca sa intelegeti si voi mai exact la ce ma refer. Chiar m-am emotionat cand am vazut ce au reusit sa faca din pozele trimise de mine si modul cum au reusit sa le aranjeze astfel incat sa se observe parca evolutia cronologica a evenimentelor din ultimii 3 ani, poze care au o insemnatate speciala pentru mine si la care acum reusesc sa ma uit in fiecare saptamana, fara sa trebuiasca sa pierd orele cautand prin sutele de GB de poze pe care le am facute.
Prin urmare, daca simtiti nevoia sa faceti un cadou ceva mai diferit unor persoane speciale, poate chiar un cadou de nunta, aceasta este alegerea perfecta. O sa va las mai jos exact locul unde ii puteti gasi, aruncati un ochi, si cine stie… poate s-ar putea sa nu plecati cu mana goala de pe site.
Multumesc ca ati fost alaturi de mine si azi, desi poate activitatea de pe site-ul meu nu mai este la fel de intensa cum era in urma cu un an, insa oamenii se schimba si in ultima vreme am preferat sa va arat personalitatea mea mirobolanta ( gluma gluma, nu va speriati) mai mult in clipuri pe youtube.

Pe cei de la celebook ii gasiti aici

V-am pupat si sa ne vedem cu drag si data viitoare