The pastel suit

The pastel suit

Pana recent oricine vedea un costum se ducea direct cu gandul la munca, job sau sedinte. Insa sezonul acesta costumul este una dintre piesele must have, si daca este si pe o culoare mai indrazneata, cu atat mai bine.

Astazi vreau sa va propun o abordare ceva mai nonconformista ( desi este mult spus) a clasicului costum de stofa. Mai exact, in primul rand am ales sa il port intr-o culoare indrazneata ( mai aveau si pe roz dar totusi… uitati-va la mine, am eu fata de femeie care iubeste rozul?) si pentru ca totusi ideea de camasa imi repugna pe vremea asta, am ales sa il port cu un tricou ceva mai special

Mai exact, tricoul vine de la Lady von D si e cu un mesaj empowering, ca si intreaga esenta a firmei de altfel. Daca va place si vreti si voi sa il luati ( mai au si alte mesaje la fel de faine), il gasiti aici. Si pentru ca vremea e usor indecisa si eu nu am moodul necesar sa ma fatai pe tocuri, am ales sa port o pereche de adidasi (Sketchers) de un alb minunat si usor de murdarit, but it’s still worth it.

Si ca tinuta sa fie completa, am ales sa renunt la clasica geanta si sa arunc in jurul taliei o borseta intr-o culoare ce sa contrasteze cu albastrul costumului. Cu ocazia asta am acum 2 maini libere, numai bune de dus la cumparaturi.

Si uite asa, am ajuns la o tinuta care pot sa va zic sigur ca cel putin pe unde am mers eu a atras toate privirile ( o fi fost prea ciudata sau culoarea prea turbata sau pur si simplu oamenii isi ziceau “ce pana mea face tipa aia imbracata doar in sacou la 5 grade?”) si cu siguranta m-a facut sa ma simt comoda dar classy a.f. in acelasi timp. Voi ati purta un astfel de costum?

Costum: Stradivarius
Adidasi: Skechers
Borseta: Stradivarius
Ochelari: Carrefour…
Tricou: Lady von D