Balinese vibes

Balinese vibes

Recunosc, de mic copil cand cineva ma intreba unde vreau sa merg in vacanta, marea era raspunsul pe care il dadeam de fiecare data. Fara indoiala am o slabiciune pentru senzatia pe care mi-o da nisipul , aerul cald si sarat, apa rece intr-o zi caniculara, o slabiciune care a ramas pana in prezent adanc inradacinata astfel ca imediat ce ajung temperaturile mai mari de 25 de grade, nu pierd ocazia de a ma trezi la ora 3 pentru a vedea rasaritul cu un mojito in mana.

Insa oricat de mult as iubi marea, niciodata nu am fost prea entuziasmata de ideea de a ma imbraca in costum de baie. Shocking, right? Avand in vedere profilul meu de instagram de acum. Still, sunt anumite complexe de care mi-a fost foarte greu sa scap. Vergeturile aparute intr-un puseu de crestere, celulita care desi a diminuat, inca se vede, talia care nu este de viespe, chiar si dupa 1 an de sala intensa (recunosc, nu ma tin mereu de alimentatie) toate astea nu ajuta la siguranta in sine insa in cele din urma am reusit sa ma impac cu al meu corp, sa ma impac cu ideea ca asta mi-a fost dat si sa incerc sa lucrez in jurul lui.

Si uite asa am indraznit sa explorez ceva mai mult colectiile de costume de baie, incercand mai multe modele, mai diferite, sperand ca poate o sa ajung sa ma simt cu adevarat bine in unele. Si uite asa am ajuns la costumele intregi pentru care am dezvoltat o adevarata pasiune azi. Si primul pe lista este acest costum de la Yamamay, cu un vibe balinez si cu un decolteu ametitor ce cu siguranta muleaza perfect orice silueta (si p.s, am loc acum si de acele mojito-uri mentionate mai sus fara retineri).

Prin urmare, fetelor, in cautarea unui nou costum de baie, nu porniti de la ideea ca nimic nu o sa va vina bine, incercati mai multe variante, croieli, modele si veti ramane surprinse de ce ati putea gasi. Si mai important decat orice altceva, iubiti-va corpul, simtiti-va bine in pielea voastra si incetati sa va mai comparati cu modelele de pe instagram ca va garantez eu ca in pozele mult invidiate se ascunde si o doza mare de editare si orice femeie, oricat ar fi ea de perfecta, tot nu e pe deplin multumita de felul cum arata.

Si ca un mic tips, vedeti ca cei de la Yamamay au o noua colectie de vara super trendy si la moda care va va acomoda cu siguranta silueta. Just give it a try❤