Pana nu de multa vreme nici nu concepem sa dau mai mult de 50 de lei pe un ruj, și cu atât mai puțin sa sara aceasta suma de 100 lei. Cu toate astea, în ultima perioada am zis sa încerc ceva diferit. Prin urmare, în loc sa colecționez produse de machiaj, am ales sa investesc o data la 1-2-3 luni intr-un produs din gamele „high-end”.

Majoritatea produselor de accest gen (pentru ca țin totuși și la bugetul familiei) am ales sa le cumpăr de pe Notino, unde de fiecare data am găsit câte o promoție care sa îmi pună zâmbetul pe buze. ori livrare gratuita, ori reduceri generoase, sau cum au săptămâna asta, un kit SOS la alegere primit la fiecare comanda peste 190 de lei. Foarte fain, nu?

Și acum ca am împărtășit cu voi și micul meu truc buget friendly, sa trecem la subiectul principal, si anume: cele 5 produse de high end pe care le-am cumpărat și recumparat și de care bineînțeles ca m-am îndrăgostit iremediabil.

Primul este cum altfel dacă nu fondul de ten de la Dior Diorskin Nude Air, de care v-am mai zis de câteva ori și aici, și pe instagram, și care deși are o consistenta foarte lichida, reușește sa acopere perfect micile imperfecțiuni, și sa rămână la locul lui pentru ore în șir. V-am făcut curioase?

Următorul de care as vrea sa vorbim este unul descoperit destul de recent și pe care l-am recumparat de curând pentru ca l-am găsit la un preț absolut imbatabil tot pe Notino, si anume: mascara waterproof de la Lancôme Hypnôse Waterproof . Este un mascara ideal pentru o zi călduroasă de vara. Se așează foarte frumos pe gene fără sa le încarce și nici nu se împrăștie într-un mod ciudat pe sub ochi, și știm cu toate ca probabil nu exista nimic mai enervant decât sa vii acasă după o zi ocupata în care te-ai simțit increzatoare și sa descoperi ca ești un mic Panda.

Si pentru ca probabil deja ma cunoașteți, știți bine ca nu se poate sa treacă o săptămâna fără sa va pomenesc și de o alta descoperire în ceea ce privește rujurile. Și la acest capitol a ajuns rapid pe primul loc un ruj stick, ce mi-a întrecut toate așteptările : Le rouge de la Givenchy. Un ruj cremos cu finish semimat ce rezista extraordinar de bine pe buze chiar și când mănânci sau bei. Eu una am rămas impresionata de faptul ca odată pus pe buze, culoarea cel mult se domolește in timp, dar fără sa dispară cu totul, și fără sa rămân doar cu un contur la nivelul buzelor după ce am luat prânzul. Prin urmare, de fiecare data când îl folosesc, opt rămâne fără grija ca voi avea nevoie sa îl replic din ora în ora.

Acestea sunt doar 3 dintre produsele mele preferate de makeup, dar dacă vreți sa mai vedeți și alte sugestii, va aștept sa vizionați și acest clip unde am reușit și sa le descriu mai în detaliu. în ceea ce va privește, care este produsul vostru High-end preferat? ❤️