Cadouri de Valentine’s Day

Cadouri de Valentine’s Day

Am trecut cu totii prin asta, mai exact, acea penurie de idei. Se apropie momentul si desi pana acume rai destul de sigur pe tine, acum brusc nu mai stii ce ai putea sa ii iei jumatatii tale mai bune drept cadou de Valentine’s. Dar poti sta linistit, pentru ca pentru asta sunt eu aici. Si ca sa nu o mai lungim, hai sa incepem in primul rand cu sexul frumos.

Pentru ca stim mereu ca femeile sunt pretentioase, parerea mea este ca rar poti sa gresesti daca vii la ea, pe langa acea cutie de bomboane si flori, si cu un set de machiaj, nu? Si pentru ca machiajele se gasesc pentru toate bugetele, o sa iti dau aici si cateva exemple de palete si firme pentru fiecare categorie:

-pentru cei cu un buget mai restrans, Paletele de la Makeup Revolution sunt mai mult decat frumoase, punand accentul ep faptul ca nu trebuie sa dai mereu o caruta de bani pentru ceva calitativ.

-Daca totusi bugetul tau este ceva mai maricel, poti oricand sa optezi epntru o Paletica de la GA-DE, un brand despre care probabil nu ai auzit foarte multe, si pe care eu l-am descoperit prin intermediul celor de la Notino. De la ei mi-am cumparat paletica GA-DE Velveteen careia vreau sa ii fac si o scurta recenzie pe blog cat de curand. Ideea este ca paleta e absolut luxurianta, si culorile mi-nu-na-te

Daca totusi nu te impaci cu ideea de machiaje, mergi la sigur cu un set de baie, tot pe Notino gasind o multitudine de astfel de seturi pentru toate bugetele. Si daca totusi te simti foarte generos, ideal ar fi si un parfum, iar o sugestie foarte buna este Lady Million by Paco Rabanne, un parfum elegant, usor digerabil pentru oricine, cu note florale, dulce, si cu tonuri lemnoase și fresh

Si acum pentru sexul masculin, parerea mea este ca nu poti da din nou gres ori cu un parfum ( eu as alege 1 Million by Paco Rabanne din simplul motiv ca nu am gasit pana acum un barbat caruia sa nu ii placa, fiind un parfum lemnos picant, foarte carismatic )

Si daca totusi bugetul tau nu este foarte ridicat, din nou un set de baie ar merge manusa pentru barbatul activ, sau poate un set de sapunuri, iar daca barbatul tau este pasionat de produsele de ingrijire a barbii, puteti la fel de bine sa ii luati un astfel de set, cu ulei de barba, pieptan si ce ii mai trebuie pentru a-si ingriji podoaba.

Si daca totusi ideile mele nu sunt suficiente, poti si tu sa intri pe Notino si sa arunci un ochi pentru ca au facut si ei o categorie speciala de cadouri de Valentine’s Day pentru el si Cadouri de Valentine’s Day pentru Ea.

Si daca vrei sa ii si personalizezi cadoul, cei de la Notino ofera si gravarea cu laser a unui mesaj din inima . Cumparaturi placute va doresc <3