Cozy winter days and scented candles

Cozy winter days and scented candles

Ah, iarna… acea perioada rece in care tot ce iti doresti este sa stai in casa, cu o ciocolata calda in mana si un film romantic in fata ochilor. Cu toate astea, intrucat de circa o luna am limitat la aproape 0 my sugar intake, in loc de ciocolata calda, aleg sa ma delectez cu altceva… mai exact cu lumanari parfumate.

Am dezvoltat o pasiune pentru lumanarile parfumate de la Bath&Bodyworks inca de acum 4 ani, de cand am aflat prima oara de existenta lor, dar cu toate astea, am pus mana pe una abia un an mai tarziu, cand s-a intors sora mea dintr-un schimb de experienta din SUA, cu una absolut delicioasa, cu miros de miere special pentru mine. Si din acel moment am fost cucerita… si le-am cautat peste tot, insa am reusit sa le gasesc doar intr-un singur loc: Notino. Si de atunci, de fiecare data cand simt nevoia sa ma rasplatesc pentru ceva, mai pun cate una sau doua lumânări parfumate in cos.

Deci probabil v-ati prins, azi vobim putin despre lumanarile parfumate de la Bath & Body works. In primul rand, cel mai fain lucru la ele este cu siguranta mirosul, si mai exact, persistenta lui. Aprinzi o astfel de lumanare si in 10 minute toata casa ta miroase a fericire. Parfumurile mele preferate sunt cele gurmande, astfel ca, dupa cum puteti vedea si din poza, in momentul actual am la indemana 3 arome delicioase, de Salted Caramel, Donut Campfire si Hot cocoa& cream, pe care le aprind de fiecare data cand mi se face pofta de ceva dulce.

Insa pe site dar si in magazinele fizice Notino le gasiti in mult mai multe arome, si fresh, si dulci, pe toate gusturile practic, dar si la diferite dimensiuni, preferatele mele fiind cele mari, cu trei fitile, la 411g, care va vor tine o eternitate, si pe care le gasiti la preturi cuprinse intre 90 si 134 lei, poate chiar mai putin daca le gasiti la promotie. Si credeti-ma cand va zic… din momentul in care ati luat 1 astfel de lumanare, o sa intrati frumos in clubul celor dependenti de astfel de lumanari, acestea fiind de departe cele mai bune pe care le-am incercat pana acum.

De asemenea, daca sunteti in cautare si de alte lumanari parfumate, va recomand sa le incercati si pe cele de la Yankee Candle.

Voi le-ati incercat pana acum?