Dragii mei, Subiectul de astazi este total diferit fata de ce abordez in mod general, si asta datorita faptului ca are legatura cu un card de reduceri pentru tinerii bucuresteni. V-am facut curiosi?

Ca pe data de 22 iulie, la ora 13:00 se lanseaza in cadrul unui eveniment online al carui gazda va fi Radu Constantin, cardul BYC, care va fi un prieten de nadejde pentru tineri. Eu una stiu ca in momentul in care eram in facultate, si chiar si acum, de ce nu? cautam cu ardoare cele mai bune oferte si reduceri in special in ceea ce priveste evenimentele ( pentru ca aveam nevoie si de putina destresare dupa atatea ore de facultate) dar si hainele, produsele de makeup, etc.

Ei bine, Bucharest Youth Card promite sa va ofere fix asta, fiind un instrument care incurajeaza mobilitatea si care ofera acces la o vasta retea de reduceri si beneficii in Bucuresti ( de exemplu in Afi, Sephora, Worldclass, Answear, si cate si mai cate) dar si in intreaga Europa ( Austria, Spania, Portugalia etc) tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 31 de ani, facand parte din reteaua internationala EYCA- European Youth Card.

V-am facut curiosi? Atunci puteti ajunge la evenimentul online pentru a afla mai multe detalii accesand linkul acesta: https://www.facebook.com/events/3139754086109874/

Proiectul este finantat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul pentru Tineret al Municipiul Bucuresti, si sustinut de EYCA – European Youth Card, prin Asociatia Europeana pentru Mobilitate.