Sampoanele uscate Batiste - review
Sampoanele uscate Batiste

Nu e un secret pentru nimeni ca sunt momente in viata unei femei cand pur si simplu nu ai timpul sau cheful sa te speli pe cap, iar in cazul in care suferi de un par gras, ce necesita spalare zilnica, cu siguranta simti nevoia unei pauze.
Fix pentru aceste momente eu tin in dulap un mic(sau mare) tub salvator. Si daca nu v-ati dat seama la ce ma refer, astazi vorbim despre sampoanele uscate.
Dupa ce o perioada destul de lunga de timp nu am vrut sa ma apropii de sampoanele uscate din cauza unor anumite preconceptii, in urma cu doi ani am incercat pentru prima oara un sampon Batiste Hint of color pentru par saten spre inchis. Si am fost cucerita de la prima folosire. Ce mi-a placut cel mai mult la el a fost faptul ca nu lasa urme de talc alb pe par, cum se intampla in cazul altor astfel de sampoane.
Dupa ce l-am consumat pe acesta, am ajuns sa incerc si alte sampoane uscate si din categoria drugstore, dar si mai highend, insa de fiecare data m-am intors la cele Batiste datorita faptului ca dupa folosire parul nu pare incarcat, nu ramane gras, cum am patit cu alte samoane uscate, si nici nu lasa un reziduu alb pe par.
Modul de utilizare este foarte simplu: doar sectionezi parul, agiti samponul si il aplici la radacina parului, dupa care astepti cateva minute si masezi scalpul pana ce pelicula alba dispare. Iar apoi te poti bucura de inca o zi cu par frumos. Sa nu mai mentionam de faptul ca raportul calitate pret este de departe cel mai bun.
Preferatele mele sunt Batiste hint of color, Batiste original si cel Fragrance cherry dar gasiti o multitudine de variante pentru toate gusturile pe Notino la categoria de sampoane uscate.
Till next time, kisses❤️