Dragile mele, articolul de azi va este dedicat voua, femeilor care iubesc clasicul cateye. Mai exact, azi vreau sa va vorbesc despre 3 eyelinere drugstore care merita incercate si sunt preferatele mele.

Eyelinere drugstore care merita incercate
Eyelinere drugstore care merita incercate : Nyx, L’oreal, Maybelline

Dar inainte de toate, tin sa va anunt ca pe Notino gasiti in aceasta perioada Reduceri de până la -25% la brandurile selectate printre care se numara si brandurile L’oreal, NYX, Maybelline (de unde va recomand cu caldura sa incercati rujurile lor Superstay Ink) si multe altele.

Revenind la eyelinere, totusi, primul pe lista este un eyeliner de la Dermacol Sensation Precise Black, un eyeliner de tip carioca, cu un varf flexibil usor siliconat si ceva mai gros si lung decat al unui eyeliner obisnuit, care te ajuta destul de mult in trasarea unei codite perfecte de fiecare data. De asemenea, am apreciat la el intensitatea culorii, fiind un negru intens, care nu necesita un al doilea strat pentru a obtine o culoare opaca, dar si usor lucios.

Al doilea pe lista este un eyeliner cu penita, dar nu de tip carioca, si anume L’oreal Superliner, un eyeliner foarte intens, cu care se lucreaza usor, si care odata uscat, nu se mai clinteste din loc. Tocmai acesta a fost si lucrul care m-a atras cel mai tare la el, faptul ca nu are deloc bleeding si nu se intinde nici pe pleoapa superioara si nici pe fata daca iti lacrimeaza ochii. Este musia de trecut pe lista si incercat, in special daca sunteti adeptele unui tus de ochi cu borcanas.

Cel de-al treilea tus, dar nu si cel din urma, pe care vreau neaparat sa vi-l mentionez, este ultimul tus pe care l-am incercat in ultima vreme, si anume NYX Epic ink liner, un liner de tip carioca, cu varful de tip felltip, format din mai multe fire, care ofera o precizie foarte mare la realizarea liniei de tus. Personal, in momentul de fata acesta este si preferatul meu, fiind si rezistent la apa si avand si o nuanta de negru intens, opac si mat.

Sper ca v-am convins macar sa le incercati si sa va bucurati de reducerile de pe Notino❤️ Pupici.