Ce ape micelare mai folosim

Ce ape micelare mai folosim

Anul care a trecut mi-a dat oportunitatea sa incerc ceva mai multe ape micelare astfel ca am reusit sa incropesc pentru voi un mic top cu ce produse de demachiere ar trebui sa incercati si voi daca aveti curiozitatea

Si vom incepe cu probabil apa mea micelara preferata, de care sunt sigura ca ati auzit in nenumarate randuri atat la mine cat si la alte persoane din blogosfera, si anume apa micelara Bioderma Hydrabio H2O sau sora ei Bioderma Sensibio H2O( in functie de ce tip de ten aveti), care mi se par de departe cele mai bune ape micelare pe care le-am incercat. curata foarte bine tenul, iar in cazul celei Hydrabio il lasa si usor hidratat, astfel ca nu simti ca pielea ta a ramas fara pic de sebum dupa utilizare.

Din urma vin si apele micelare de la Garnier, deja binecunoscute in online, cea mai folosita de mine fiind Garnier Skin Naturals care mi se pare ca, curata aproape la fel de bine tenul ca si apa micelara de la bioderma, si de asemenea, Garnier milky cleansing water, cu textura de lapte demachiant pentru tenul deshidratat si Garnier ultra care, o apa micelara bifazica, cu extract de albastrele care inlatura si cel mai incapatanat machiaj, sunt de mentionat.

Pe langa acestea, in ultima perioada am apucat sa testez si apa micelara de la Cerave care mi-a facut si ea o parere foarte buna, insa despre care vreau sa va vorbesc mai mult intr-un articol separat pe viitor.

Pentru voi care este cea mai buna apa micelara incercata? P. s. pe notino gasiti o gama larga de ape micelare pe care sa le incercati in functie de tipul tenului vostru. Pupici❤️