3 produse preferate de la Lancôme

3 produse preferate de la Lancôme

Dragile mele, de data asta vin cu un articol ceva mai special, mai exact un “one brand” article, in care vreau sa va povestesc putin despre cateva dintre produsele mele preferate… in cazul de fata de la brandul Lancôme

Si incepem cu unul dintre cele mai folosite produse, mai exact rujul Lancôme Rouge in love, un produs absolut minunat pentru o iubitoare de rujuri asa ca mine, cu o textura cremoasa, pigmentata dar care nu pierde puncte la capitolul rezistenta. Iar in ceea ce priveste nuanta, Rose en Deshabille este perfecta pentru serile de vara. Insa intrucat am vazut o diferenta destul de mare intre modul cum se comporta un ruj high-end si unul normal, mai am pe lista sa incerc si cateva nuante din gama L’Absolu Rouge Cream cat de curand posibil.

Al doilea produs despre care vreau sa va vorbesc, si care a intrat de mult in lista de favorite, desi nu cred ca am reusit sa va spun despre el, este mascara Lancôme Hypnôse ( si in special varianta waterproof) . Este un mascara de un negru intens, care rezista foarte bine si nu se scurge in jurul ochilor, iar periuta te ajuta la dobandirea unor gene lungi si cu volum. Per total, un super produs care e pe lista mea de recumparat.

Si nu in cele din urma, trebuia sa introduc si un parfum in lista, nu-i asa? Si nu se putea ca respectivul parfum sa nu fie chiar Lancôme Idôle Aura, varianta mai florala a clasicului Lancôme Idôle, mult mai potrivit de purtat vara decat varianta clasica, dar care se bucura de aceeasi rezistenta. Cu note de varf de sare si trandafir, de mijloc de iasomie si de baza de vanilie si mosc, va garantez ca va veti indragosti iremediabil de la prima “mirosire”.

Sper ca v-a placut acest articol si astept sa imi spuneti daca vreti sa mai facem asa. Intre timp… care este produsul vostru preferat de la Lancôme?