ABCDerm cold cream

Desi pana acum am avut noroc de o iarna ceva mai blanda, este bine ca totusi pe o vreme mai racoroasa sa acordam ceva mai multa atentie pielii noastre.

Si lucrul asta se aplica bineinteles, si in cazul copiilor si a bebelusilor, care cu atat mai mult au pielea mai predispusa la uscare. Prin urmare, astazi vreau sa vorbim putin despre o crema perfect creata pentru pielea bebelusului tau, dar pe care o poti, la fel de bine, si cu rezultate la fel de bune, sa o folosesti si pentru pielea ta.

Mai exact, vorbim despre ABCDerm Cold Cream de la Bioderma. Aceasta este o crema special creata pentru pielea sensibila, care calmeaza senzatia de discomfort, elimina acea senzatie de “piele stransa” pe care o ai in momentul in care pielea este prea uscata, si protejeaza pielea impotriva factorilor de stress externi, datorita unor ingrediente precum ceară de albine si uleiul de migdale( care are de altfel si proprietăți de catifelare, hrăneste și întăreste pielea), in timp ce Glicerina previne uscarea pielii.

Eu obisnuiesc sa il dau pe Sebi cu ea dupa baita (v-am mai povestit de altfel ca bioderma are unele dintre produsele mele preferate atat pentru ingrijirea noastra, cat si a bebelusilor si copiilor) iar Ovidiu o foloseste de fiecsre data cand i se reactiveaza o egzema pe care o face la frig (si poate si la dezinfectanti, avand in vedere contextul de azi). Este o crema destul de lejera, care intra doarte repede si bine in piele, lasand o pelicula protectiva. Daca ar fi in schimb sa modific ceva la ea, probabil as scoate din parfum, care desi nu este deranjant si nu am vazut sa ii creeze reactii bebelusului, totusi simt ca mai bine ar lipsi dintr-o astfel de crema dedicata copiilor. In rest, sunt indragostita de ea.

Deci, daca aveti bebelusi cu piele atopica sau cu tendinte la uscare, e bine sa aveti o astfel de crema in casa. Cat despre noi, am mai trecut pe lista de incercat si crema de la Avene Cold Cream. Iar voi, daca vreti sa vedeti si ce alte creme de acest tip mai exista, puteti arunca o privire pe notino, unde am vazut ca au o multitudine de cold creams.

Pana data viitoare, v-am pupat