Top spring lipsticks

Sa vezi si sa nu crezi, se pare ca in sfarsit, dupa o iarna intarziata, ajungem si noi sa ne bucuram de primavara. Si cum rotatiile de garderoba nu sunt singurele care apar in vremea asta, este timpul sa lasam rujurile burgundy, mov si in general inchise la culoare, ce amintesc de iarma si sa ne axam pe culori mai… ei bine, Roz. Bine, nu roz roz, ca aceasta culoare nu ma prinde nici in 1000 de ani, ci Rose, trandafiriul nude, sau deschis la culoare, ce se potriveste de minune cu o rochie vaporoasa.

Iar azi vreau sa va zic si voua despre cateva dintre rujurile mele Rose preferate, perfecte pentru primavara.

Si incepem cu un ruj de care am abuzat primavara si vara trecuta, si de care nu cred ca v-am zis pana acum, mai exact Physicians Formula the healthy, in nuanta Dose of Rose. E un jur lichid cremos, care de simte foarte lejer pe buze,chiar hidratant as zice, insa a carui rezistenta este una moderata. Insa ceea ce ii lipseste pe partea de rezistenta compenseaza pe partea de pigmentatie si feeling pe buze… si pe partea de pret, in special acum, ca este si la reducere.

Mai apoi trebuie sa aduc in discutie si un ruj mai spre high end si primavara aceasta nu puteam sa nu va vorbesc si de faimoasele rujuri MAC cosmetics Matte Lipstick, care au deja notorietate in online si care vor ramane probabil mereu in trusa mea de machiaj. iar primavara asta nuanta la care apelez este 650 Soar.

Dar poate rujurile de care voiam sa va vorbesc cel mai mult in articolul de azi, si pe care vi le-am mai laudat si in trecut ca fiind printre cele mai rezistente rujuri existente pe piata, sunt bineinteles Vestitele Maybelline Superstay Matte Ink, in special nuantele Seductress, Savant si Pathfinder (este si ruler in lista dar din pacate nu am reusit sa il fur surora-mii si nici de cumparat nu l-am mai gasit momentan)

Voi ce rujuri mai folositi primavara asta?