Rutina sprancenelor perfecte

Rutina sprancenelor perfecte

Probabil stii deja, dupa experientele din anii ’90 si mai apoi 2000 cat de importante sunt sprancenele in conturarea unui machiaj perfect si cat de mult pot schimba fizionomia niste sprancene … incorect facute, sa zicem. Prin urmare, azi vreau sa iti zic ce produse folosesc in acest moment si cum anume le folosesc eu pentru a obtine sprancene perfecte .

Dupa cum va ziceam, in ziua de azi lookul cel mai cautat este cel natural in ceea ce priveste sprancenele. Si de cele mai multe ori mama natura face o treaba foarte buna in a-ti oferi exact sprancenele care ti se potrivest. So, cauta de fiecare data sa accentuezi ceea ce deja ai, sa cureti conturul si firele in plus si sa nu smulgi in exces ( cel mai bine e sa mergi din cand in cand la un specialist care sa iti ofere o forma pe care mai apoi tu sa o intretii). Dar revenim la conturarea acasa.

Vom incepe cu primul pas, adica, conturarea sprancenelor cu un creion, acesta fiind si momentul in care le dam o forma si umplem golurile pe care le avem. In cazul meu, eu folosesc NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil . Acesta are la un capat un creion, de altfel facut in unghi pentru o mai buna manipulare, si care are o consistenta mai dura, pentru a oferi un aspect mai natural, de fire de par, iar la celalalt capat o periuta pentru a aranja sprancenele inainte si dupa conturare.

Pasul al doilea il reprezinta folosirea unei mascara special create pentru sprancene, NYX Professional Makeup Thick it Stick It Brow Mascara , o mascara cu efect de ingrosare, dupa cum ii spune si numele, care ajuta atat la umplerea sprancenelor, cat si la fixarea lor, avand in compozitie si mici fibre.

Al treilea pas, in cazul meu este retusul, mai exact, ma folosesc de NYX lift& snatch, un fel de tus special creat pentru sprancene, cu o pensula foarte subtire pentru a crea “fire de par”, adica detalii sprancenelor. Impreuna aceste 3 produse merg de minune pentru a-mi oferi sprancene groase, frumos conturate si in acelasi timp cu un aspect natural. La final nu imi ramane decat sa conturez in jurul sprancenelor cu putin concelear and I’m good to go.