Bonilash – honest review

Bonilash – honest review

Dintotdeauna am fost o persoana care s-a bucurat de gene lungi…. curbate nu, dar destul de lungi, si cu un intorcator de gene, reuseam sa fac o treaba destul de buna. Insa, dupa o anumita perioada, folosirea zilnica a acestui obiect de tortura a dus si la rarirea in unele locuri a genelor.

Asa ca m-am bucurat ca mi-a ajuns pe mana Bonilas, despre care auzisem atat de multe pareri bune in ultimii ani. Si am reusit sa il testez pentru o luna, apoi sa fac pauza de la el 2 saptamani si sa revin la voi cu o parere destul de bine pusa la punct, cu plusuri si minusuri. Well, cu v-am obisnuit, sa incepem cu ce promite: Fiind un ser pentru stimularea creșterii genelor, Stimulează creșterea și alungirea firului, Îndeșește și îngroașă firul, Previne căderea excesivă a firelor
Hrănește, hidratează și regenerează fibra firului.

Serul are la bază substanță activă bimatoprost – stimulent eficient pentru creșterea genelor, ce are efect pozitiv asupra lungimii și grosimii genei, a creșterii numărului de gene, a fortificării și a sănătății lor, precum și asupra intensității culorii naturale a genelor. Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra și rădăcina firului și amplifica sinteza keratinocitelor din rădăcina firului, ajutând la îmbunătățirea aspectului și stării genelor, la accelerarea creșterii și îndeșirii lor și la îngroșarea structurii firelor.

In primul rand, produsul vine intr-un flacon de 3 ml, de ajuns sa spunem pentru utilizare zilnica timp de 1 luna- 1 luna si jumatate si e dotat cu o pensulita subtire care ajuta la aplicarea cu precizie a produsului la baza genelor.

Atentie insa daca aveti ochii foarte sensibili. Produsul se foloseste dupa demachiere si daca insistati prea mult la nivelul ochilor, s-ar putea sa resimtiti o usturime la aplicarea produsului pe pielea pleoapei. Eu am simtit acest lucru la fiecare aplicare, insa usturimea ceda dupa 30 de secunde si alte efecte negative nu a produs ( prospectul spune sa intrerupi folosirea daca resimti acest lucru, insa eu cunoscandu-mi pielea, am ales sa continui, pentru ca asa reactionez la aproape orice produs de skincare aplicat acolo).

Dupa circa o luna de folosire, am observat intr-adevar ca genele mele s-au alungit, si in special ca acele goluri dernjante s-au astupat la loc cu fire. Dupa ce am intrerupt folosirea, inca nu am observat nici o schimbare, genele fiind la fel de lungi ca in timpul folosirii, si prin urmare cel mai probabil as urma 1-2 astfel de cure cu bonilash pe an, pentru a ma bucura de gene lungi si perfecte. Voi l-ati incercat? A functionat si la voi?