Mascara Med XL-Volume review

Mascara Med XL-Volume review

Ah, de mult nu am mai facut un review la un mascara, si de data asta am gasit unul care sa imbine si partea medicala si cea cosmetica, asa ca dupa circa 1 luna de utilizare a acestui rimel, am zis sa va spun si voua cateva vorbe si ganduri precum si plusuri si minusuri in legatura cu acest produs.

In primul rand, sa incepem cu inceputul: ce promite acest mascara? Ei bine, promite sa ofere un plus de volum și rezistenta genelor, un negru intens si de asemenea, datorita complexului inovator de ingrediente active îngrijește, hrănește genele și susține procesul de creștere al acestora. Un alt plus ar fi faptul ca acest produs este fără parfum, parabeni, prostaglandină, fiind potrivit si ochilor sensibili, si aici pot sa confirm si eu acest lucru.

Acum cum anume se comporta? Ei bine, pensula curbata de silicon in primul rand este perfecta pentru aplicare, se aplica produsul in strat subtire si nu incarca deloc genele. Pentru un plus de intensitate, il puteti lasa sa se usuce si mai aplicati un strat, dar eu de multe ori raman la unul singur, de principiu din cauza ca produsul se usuca destul de greu daca e aplicat in dublu strat.

Negrul intr-adevar este unul ideal, care evidentiaza frumos ochii. Desi produsul este unul destul de lichid, am vazut ca rezista bine pe parcursul zilei, INSA bineinteles, ca orice alt produs, are si el un minus, mai exact vremea umeda sau lacrimile. Produsul nu este deloc waterproof si asta se vede prin tendinta la a se scurge sub ochi in momentul in care lacrimezi, deci daca aveti aceasta problema, nu vi l-as recomanda.

In schimb pe partea de alungire si crestere functioneaza? Aici nu as sti sa va zic exact, intrucat pe perioada in care l-am folosit, am folosit si serumul de la Bonilash si impreuna au fost combinatia perfecta pentru cresterea genelor. Separat nu stiu daca obtineti aceleasi rezultate.

All in all, il recomand? Ochilor care nu au probleme cu lacrimatul si pe vreme buna, CU SIGURANTA. Am iubit formula, intensitatea si usurinta aplicarii si cu siguranta l-as recumpara. Voi l-ati incercat?

pensula de silicon curbata